Welkom bij K9World by van der Veeke
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
mimSAFE - autobench / Variocage enkel - MIMsafe

Autobench / Hondentransportbox Variocage enkel

De Variocage is een reisbench met uiterste veilige en handige snufjes voor méér veilig en comfort onderweg.
Deze autobenches zijn voorzien van een optimale ventilatie enhebben een stevige sluiting met veiligheidsslot.
De Kreukelzone zorgt voor een gelijkmatige vervorming tijdens een aanrijding,hierdoor blijft jouw viervoeterten alle tijden optimaal beschermd. De deur wordt gesloten en geopend door middel van een gasdrukveer,dit maaktde deur zwaarder waardoor deze niet zomaar open valt of kan worden geopend door de hond zelf.
Aan de achterzijde van deze autokooi is een nooddeur aangebracht die gebruikt kan worden als de achterklep blokkeert,waardoor jouw hond niet meer via de voordeurtjes naar buiten kan.
Deze reisbench is in diepte verstelbaar, waardoor je de volledige beschikbare ruimte in de kofferbak kunt benutten.
De materialen van deze bench zorgen ervoor dat hij hiernaast eenvoudig schoon te maken is,
ideaal voor natte pootjes of een vieze vacht!Kies hier uw model

De Variocage is voorzien van een wereldwijd uniek concept, met kreukelzone.Weergave:


Bezig met laden...
499,00 incl. btw
519,00 incl. btw
569,00 incl. btw
569,00 incl. btw
679,00 incl. btw
824,00 incl. btw
499,00 incl. btw
519,00 incl. btw
Variocage Compact enkel L
1 hond voor auto`s met hoge dorpel
569,00 incl. btw
Variocage Compact enkel XL
1 hond voor auto`s met hoge dorpel
639,00 incl. btw
De Variocage is een autobench afkomstig van de Zweedse markt. Deze uiterste veilige autobench kenmerkt zich door gebruik van hoogwaardige materialen, unieke technische snufjes én een robuust design. Dit maakt de reisbench populair bij hondensport, hondenshows, trainingen én natuurlijk voor andere uitstapjes. Maar wat maakt dit dé beste autobench uit ons assortiment? Lees verder en ontdek alles wat je wilt weten over deze Scandinavische autobench van topkwaliteit!

Wat maakt de Variocage zo speciaal?

Autobenches komen in allerlei modellen, materialen én prijsklasse. Naast de look van de benches is er ook een groot verschil te zien in kwaliteit én veiligheid. Met name deze laatste is wat ons betreft nummer één prioriteit voor een reisbench. Tenslotte koop je een autobench voor de veiligheid van jouw hond onderweg. Hiernaast moet de autobench een stukje zekerheid inbouwen voor jou als bestuurder. Je wilt jouw focus immers op de weg houden en niet worden afgeleid door jouw viervoeter tijdens het autorijden. De Variocage biedt dit alles maar biedt hiernaast nog veel meer voordelen. Hieronder kun je lezen waarom de Variocage het beste van het beste biedt voor zowel jouw hond als jezelf onderweg;

Materiaalkeuze | De Vario autobench is gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht staal, voorzien van een stijlvolle poedercoat afwerking. Deze stalen autobench is hierdoor stevig en robuust maar hiernaast ook veilig én eenvoudig schoon te houden. De reisbench is voorzien van een gedetailleerde afwerking, werkelijk aan alles is gedacht. Van een goede ventilatie tot een optimale schoonmaak, de Variocage is opgebouwd uit de beste materialen.

Verstelbaar | De Variocage komt in verschillende modellen maar hiernaast is ieder model in diepte verstelbaar. Dit betekend dat de kofferbakruimte optimaal benut kan worden. Dit kan ook een voordeel zijn wanneer de bench in meerdere voertuigen gebruikt wordt. Je kunt hem simpelweg aanpassen op de diepte van de beschikbare ruimte. Gebruik je de bench even niet? Dan kan deze ook eenvoudig worden ingeschoven zodat er meer bagageruimte ontstaat in jouw kofferbak.

Techniek | Deze reisbench voor de auto beschikt over een aantal handige technische snufjes welke bijdragen aan de veiligheid én het gebruikersgemak. Zo is de autobench voorzien van een kreukelzone en vluchtluik, verderop deze pagina lees je hierover meer informatie. Maar ook de doordachte sluitconstructie draagt bij aan optimaal gebruikersgemak. De deur van deze bench wordt bediend met een gasdrukveer en het slot is voorzien van een twee trapsluiting. Dit zorgt ervoor dat jouw hond de bench zelf niet open kan krijgen én deze tevens gesloten blijft bij een ongeval. Optimale veiligheid dus voor jouw hond in de bench. 

Het unieke veiligheidsconcept!

Je las het hierboven al; de Variocage is een uiterst veilige autobench waarmee je zeker bent van optimale veiligheid. Zeker wanneer je regelmatig op weg want een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan ook belangrijk dat je jouw hond 100% veiligheid kunt bieden onderweg. Met de Variocage is dit mogelijk, hoe? Deze reisbench is voorzien van een kreukelzone, deze zone is verkrijgbaar met de gelijknamige zone welke wij kennen van onze auto's. De kreukelzone is een veilig stoppunt in de bench, welke er voor zorgt dat de bench nooit volledig kan inklappen bij een ongeval. Zelfs bij een gevaarlijke staart-kop botsing zal jouw hond veilig in de bench zitten. Hiernaast voorkomt de kreukelzone dat jouw bench tegen de achterbank aan druk en hiermee medepassagiers in gevaar brengt. Kom je, en laten we het absoluut niet hopen, dan toch in een aanrijding terecht? Dan is deze reisbench voorzien van een vluchtluik aan de achterzijde. Hierdoor kan jouw hond altijd uit de bench gehaald worden, ook wanneer de achterklep van jouw auto blokkeert of door de impact van een ongeluk niet meer te openen is.


Openingstijden

Dinsdag :       10 - 18 uur
Woensdag  :  10 - 18 uur
Donderdag :  10 - 18 uur
Vrijdag :         10 - 18 uur
Zaterdag :      10 - 17 uur

Zondag :         gesloten

Maandag :      gesloten

Contact

K9World by van der Veeke

Hompertsweg 4
6371 CX Landgraaf
The Netherlands

Tel. : +31 6 25102221
Email : info@k9world.nl 
Stuur een e-mail
U kunt ons ook volgen op Facebook  
http://www.facebook.com/VanDerVeekehondenmaterialen
KVK : 60702486
BTW-ID : NL002369545B06
IBAN : NL26 INGB 0006 5316 29
BIC : INGBNL2A
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.